image-preloader
Benvinguts a

Can Serra La Braseria Catalana

Un restaurant amb ubicació al Bages el qual pretén donar un segell de qualitat i servei a nivell de cuina catalana.

Productes naturals i d'alta qualitat, majoritàriament de la zona i comarca del Penedès. Servei professional i en un ambient familiar, això serà "Can Serra La Braseria Catalana". La bodega de vins i caves tindrà com a referència els millors de les diferents comarques catalanes. En aquest context de 2.000 anys de tradició vinatera, el respecte per la tradició gastronòmica de l'entorn i una carta de vins i caves molt cuidada i de les més extenses de Catalunya. Amb més de 600 referències podem convertir Can Serra en el restaurant referent dels enòlegs i els cellerers de la comarca.

Què menjar?

A casa nostra, menjar casolà

A "Can Serra La Braseria Catalana" volem recuperar el que sempre hem entès a casa nostra per menjar casolà: producte de la terra i de qualitat cuinat cada dia seguint les receptes tradicionals de la comarca.

Les nostres especialitats

Amb productes de la comarca

Les nostres especialitats són les nostres receptes i les maneres de cuinar-les que passen de pares a fills i de generació en generació. Tradició i producte de proximitat que s’elabora de forma acurada i personal.

Plats:
Cigronet menut
Mongeta del ganxet
Carns del Bages i del Penedès a la brasa

ON SOM

Plaça Catalunya, 5
08254, Rocafort de Bages
Barcelona